onsdag 8. oktober 2008

En byggplass tar form

Nå tar jeg det et skritt videre og setter i gang med noen konkrete øvelser for at elever praktisk skal kunne prøve ut sine teoretiske kunnskaper i en virtuell verden.

Det å planlegge bygge aktiviteten kan kan gjøres på flere måter. Her er et råbygg iferd med å bli realisert basert på en skisse. Foreløbig er det ingen elev som har gjort dette, men en start fra undertegnede som det kan bygges videre på.

Jeg har tro på at man må legge tilrette med de grunnleggende elementenen i OpenSimulator. Da blir det lettere for elevene og ta etter og videre utvikle sin egne tanker og ideer. Det er ingen begrensninger på hvordan vi kan lage slike konstruksjoner i vår virtuelle verden. Selvfølgelig er det noen praktiske begrensninger, men de påvirker ikke de mer overordnede målene vi søker å oppnå når vi bygger. Det er mange tilnærmings muligheter. Her har jeg valgt å lage materialer i OpenSimulator som tilsvarer virkelige dimmensjoner på materialer fra det virkelige liv. Og så sette disse sammen etter de forskrifter og regler som gjelder for de bygg som realiseres.

Ingen kommentarer: